Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Veszélyek képes leírás - Szerencse.tlap.hu
részletek »

Veszélyek - Szerencse.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerencse.tlap.hu » Veszélyek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Hogyan segíthetnek a szülők?

Hogyan segíthetnek a szülők?

A szórakoztató média és az egyéb tevékenységek közötti egészséges egyensúly fenntartása gyerekeik életében mindig is nagy kihívás volt a szülők számára. Az internet megjelenésével ez a kihívás még nagyobb lett. Az oldal olyan módszereket ismertet meg a szülőkkel, melyek segítségével az internethasználat és egyéb tevékenységek között egészséges egyensúlyt alakíthat ki.

Kaszinó és online póker a szerencsejáték-függők veszte

Kaszinó és online póker a szerencsejáték-függők veszte

A felnőtt magyar lakosság 1,2 százaléka, azaz mintegy 100 000 ember szerencsejáték-függő - ismertette A játékszenvedély és felelős játékszervezés című kutatás egyik megállapítását a Szerencsejáték Zrt. egyik szóvivője.Erről a kutatásról kaphatunk itt részletes információkat.

Megtalálták a szerencsejáték-függőség ellenszerét?

Megtalálták a szerencsejáték-függőség ellenszerét?

A Minnesota-i egyetem kutatói nemrég egy n-acetilcisztein nevˆ vegyülettel kísérleteztek, amikor felfedezték, hogy az hatással van arra a természetes aminosavra, amely a szenvedélybetegséggel küszköd˜k agyában gyakran túlsúlyban van. Ezt a bizonyos aminosavat glutemátnak hívják, és mˆködéséhez gyakran társul jutalmazó-jel az agyban.

Tájékoztató az online szerencsejátékokról

Tájékoztató az online szerencsejátékokról

A szerencsejáték-függőségről már eddig is tudtuk, hogy létezik. De miben jelent változást az online szerencsejáték megjelenése, mely elé bármikor leülhetünk játszani? Az élmény ugyan itt kevésbé tűnik valósnak, de nem szabad elfelejtenünk, hogy online, virtuális szerencsejáték közben is a valódi pénzünket tesszük kockára. Ennek veszélyeit járta körül a PC World csapata, akik egy videóban osztották meg velünk tapasztalataikat.

Tuti menü