Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szerencsés emberek képes leírás - Szerencse.tlap.hu
részletek »

Szerencsés emberek - Szerencse.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerencse.tlap.hu » Szerencsés emberek
Keresés
Találatok száma - 9 db
A szerencse könnyen megtanulható

A szerencse könnyen megtanulható

Richard Wiseman pszichológus egy évtizeddel ezelőtt kezdte vizsgálni a szerencsés embereket. Újságokban, magazinokban adott fel hírdetéseket, melyekben olyan embereket keresett, akik vagy folyamatosan szerencsésnek, vagy állandóan szerencsétlennek tartották magukat. Az évek folyamán 400-an jelentkeztek a kutatásra, a 18-éves egyetemistától kezdve a 84-éves nyugdíjas könyvelőig

Fox, Michael J.: Szerencsés ember

Fox, Michael J.: Szerencsés ember

1998 szeptemberében Michael J. Fox az egész világot megdöbbentette bejelentésével, hogy Parkinson-kórja van, amellyel titokban már hét év óta küszködik. A művész azonban elfogadta a diagnózist, és amikor világszerte siratni kezdték, ő maga nem omlott össze.

Hatszor menekült meg a halálból, most megnyerte a lottót

Hatszor menekült meg a halálból, most megnyerte a lottót

Nemcsak a legszerencsésebb, hanem a legboldogabb ember is a világon a horvát Frano Selak, aki hat szerencsétlenséget élt túl, majd megnyerte a lottót, de most szétosztogatta családtagjai között több százmillió forintot érő nyereményét.

Hogyan lehetsz szerencsésebb?

Hogyan lehetsz szerencsésebb?

Semmi nem úgy megy, ahogy akarod? Dehogynem... A rossz hír az, hogy akár tudatosan, akár véletlenül, de te magad idézel elő mindent az életedben. Akikkel és amikkel körülveszed magad, te választottad... Az információk, amik hozzád érkeznek, a te engedélyeddel jutnak be a világodba, és folyamatosan hatással vannak az életedre. Itt az ideje leporolni a régi dolgokat, és új lendületet venni! Segítünk!

Irányítsd a szerencséd!

Irányítsd a szerencséd!

A középiskolai matematikaórák talán leginkább mellbevágó élménye az, amikor a valószínűségszámítás elsajátításakor a tanár közli, hogy cirka egy a negyvennégy-millióhoz az esélyünk egy lottó ötösre. Akkor hogy lehetséges, hogy ilyen esély mellett a Szemlédi Andrásoknak mégis sikerül megütni a főnyereményt?

Londiner lett az egykor milliomos csabai postásból

Londiner lett az egykor milliomos csabai postásból

Némedi József története legalább olyan érdekes, mint a napokban nyolc Oscar-díjat besöprő Gettó milliomos című film főszereplőjéé. Az egykori békéscsabai postás hét évvel ezelőtt nyert 20 millió forintot a Legyen ön is milliomos! vetélkedőben, ma pedig egy londoni szállodában dolgozik.

Óriási üzlet a szerencsejáték Magyarországon

Óriási üzlet a szerencsejáték Magyarországon

Minden harmadik magyar szerencsés embernek érzi magát (31%), a szerencsések azonban valamivel kevesebben vannak azoknál, akik nem tartják magukat szerencsésnek (36%). Minden harmadik válaszadó pedig nem sorolja magát sem a szerencsések, sem a kevésbé szerencsések táborába (33%). Minél fiatalabb és minél magasabb az iskolai végzettsége valakinek, annál szerencsésebbnek érzi magát - derül ki az Image Factory és a Tárki legfrissebb Társadalmi Klíma Riportjából.

Szerencsés ember

Szerencsés ember

A bátraké a szerencse, tartja a mondás... Amiben nagy igazság van. Mert ismerjük el, az embernek tenni kell azért, hogy a szerencse rámosolyogjon. Vannak akik egy életen át várnak a szerencséjükre, lottót vesznek, az örökségüket lesik, várják a fehér lovon érkező lovagot, lovaginát, közben szép lassan elkopik az életük. A szerencse a jól sikerült szinonimája. Általában nagy dolgokhoz kötjük, pedig az életünk sok apró pillanatát nevezhetnénk szerencsének, szerencsésnek.

Zoknik online terjesztéséből lett milliomos

Zoknik online terjesztéséből lett milliomos

Az ötlet, miszerint valaki abból lehet milliomos és sikeres, hogy zoknit árul az interneten menedzsereknek, érdekesnek, de megvalósíthatatlannak tűnt, viszont bejött. Liechti eltökélte, hogy ő a világhálón fog zoknikat árulni a vállalati vezetőknek és topmenedzsereknek. Az ötlet bejött, a férfi ma már milliós forgalmat bonyolít.

Tuti menü