Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szerencsejátékok képes leírás - Szerencse.tlap.hu
részletek »

Szerencsejátékok - Szerencse.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerencse.tlap.hu » Szerencsejátékok
Keresés
Találatok száma - 21 db
A Magyar Szerencsejáték Szövetség oldala

A Magyar Szerencsejáték Szövetség oldala

Tudta Ön? ..., hogy a Magyar Szerencsejáték Szövetség 2008 óta működtet ingyenes Tanácsadó Szolgálatot játékfüggők számára ? ..., hogy a pénznyerő automata ágazat éves szinten 40 milliárd forint játékadót fizet be és az egyéb adónemekkel együttesen pedig az éves befizetés meghaladja a 100 milliárd (!!!) forintot?

Blackjack online

Blackjack online

A black jack olyan, mint a magyar huszonegyező játék, fő különbség, hogy a blackjackhez francia kártyát használnak. A kaszinó alkalmazottja az osztó, aki a többi játékos ellen játszik. A Blackjack Online honlapon ehhez a kártyajátékhoz kapcsolódó cikkeket találunk. felfedezhetjük a blackjack alapstratégiát és a kártyaszámlálás technikáját, melyek alkalmazásával fokozhatjuk nyerési lehetőségeinket. A weboldalon a blackjack online is letesztelhető, mielőtt a játékos az internetes kaszinókat meglátogatja.

Ingyenes sportfogadás

Ingyenes sportfogadás

Reméljük a sportfogadás kedvelőinek és azzal csak most ismerkedő látogatóinknak számára is remek szórakozást nyújt majd játékunk. A Fogadásjátékon a valódi sportfogadás izgalmát kínáljuk anélkül, hogy pénzt veszíthetnél, sőt a legjobbak minden hónapban valódi pénzt nyerhetnek.

Lottonyeremények esélyek

Lottonyeremények esélyek

A lottó azt hiszem senkinek sem kell bemutatni, a szerencsejátékok között a legismertebb és legnépszerűbb itthon és külföldön egyaránt. Ha a népszerűségre keressük a választ akkor itt a legföbb motívum megnyerhető összeg nagysága, az ami ennyire csábítóvá teszi ezt a játékot. A mai anyagias világban a sok százmilliós álomnyeremény lehetősége nagyon csábító tud lenni, különösen több hónapos nyereményhalmozódás után. Azonban amiien csábítóak ezek a sok százmilliós nyeremények, legalább olyan esélytelen is, nem véletlenül tudnak ezek a nagy nyeremények hetekig hónapokig halmozódni. A lottóval az a nagy gond hogy nagyon sok benne a variációs lehetőség, mint azt már bizonyára ismerös 5 / 90 lottó esetében ez kb 44 millió 6 / 45 esetében 8.14 millió.

Lottószámok és kenó számok, statisztikák

Lottószámok és kenó számok, statisztikák

Oldalunkon megtalálhatóak az ötöslottó, a hatoslottó, a skandináv lottó és a kenó játékok legfrissebb és korábbi sorsolásainak eredményei (kisorsolt nyerőszámok, nyeremények nyerőosztályonként, a következő sorsolás ideje és a következő sorsoláson várhatóan megnyerhető főnyeremény összege), valamint a játékokhoz kapcsolódó statisztikák és egyéb hírek, érdekességek. Részletesen bemutatjuk az egyes játékok játékszabályait, a játékban való részvétel különböző lehetőségeit és a sorsolásokon való részvétel szabályait is.

Lottószerviz

Lottószerviz

Tudta Ön, hogy a főnyeremények nagy részét csoportos lottózók nyerik? Adjon esélyt magának! Több szelvényen több az esély! A Lottószerviz Kft. játékosokat szervez csoportba a Szerencsejáték Zrt. által megrendezett hivatalos nyereménysorsolásra, az ötös lottó, a hatoslottó, valamint a skandináv lottó játékára, továbbá variációkat készít a csoportoknak.

Nyerő tippek

Nyerő tippek

Oldalainkon számtalan statisztikát és kombinációt talál a Magyarországon népszerű ötöslottó, hatoslottó, skandináv lottó, kenó és puttó játékokhoz. A statisztikák és a kombinációk használata minden látogató számára regisztrációhoz kötött! Oldalainkon több ezer kombinációt helyeztünk el, amelyek kategóriájukban a legjobbak, a legnagyobb nyerési esélyt biztosítják!

Nyerőgép játék

Nyerőgép játék

A nyerőgép az egyik legismertebb kaszinójáték. Különböző fajtáikkal szinte mindenütt, szórakozóhelyeken, akár boltok halljában is játszhatunk. A nyerőgépes játékért valójában nem muszáj feladni az otthon kényelmét: a nyerőgépek online is játszhatók virtuális kaszinókban! A Nyerőgépek Online portál az online nyerőgépezésben segít eligazodni: bemutatja az internetes játéktermek bónuszait, nyerőgép játék fajtákat, pl. a hagyományos és videós típusokat.

Online Poker Bónuszok

Online Poker Bónuszok

Szeretnéd kipróbálni magad az online poker világában és szeretnél sikeres játékossá válni? Minden vágyad, hogy profi játékos legyen belőled és be szeretnéd járni a világot a póker segítségével? Látogasd meg oldalunkat és mi segítünk, hogy minél magasabb szintre juss és minden támogatást megadunk, hogy valóra tudd váltani pókeres álmaidat. Csak rajtad múlik majd, hogy mit tudsz kezdeni a tőlünk megszerezhető tudással és stratégiákkal. A kiváló bónuszaink és promócióink segítségével gyorsan növelheted a bankrollodat, freerolljaink segítségével pedig akár a nulláról is elkezdheted póker karriered építését.

Hirdetés
Online rulett

Online rulett

A roulette (angolok így írják) az egyik legismertebb kaszinó játék. Két fajtáját ismerjük az amerikai és az európai rulettet. A különbég a kettő között nem túl nagy, de erről beszéljünk később. A rulett asztal áll egy kerékből, és egy részből, ahol a tétjeinket helyezhetjük el. Egy kis golyó kerül gurításra ellentétes irányban a kerékben található számtárcsával. A golyó véletlenszerűen megáll valamelyik számban, amely az adott kör nyertes száma. Az online rulettben újabban elkezdték bevezetni egyes termekben, hogy élő krupié gurítja a golyót.

Online szerencsejátékok: egy kattintásra a gazdagságtól?

Online szerencsejátékok: egy kattintásra a gazdagságtól?

Rég nem kell sem a sarki lottózóba, sem a játékterembe mennie annak, aki kockáztatná a pénzét, elég bekapcsolnia a számítógépet, és a megfelelő oldalakra látogatni. Mi is ezt tettük, megnéztük, mennyire változatosan veszíthetünk és nyerhetünk a virtuális kaszinókban és fogadóirodákban.

Profifogadás

Profifogadás

Ezen a honlapon elolvashatod a legfrissebb nemzetközi sporthíreket, statisztikákat, véleményeket, és véleményt nyilváníthatsz. A webhelyen megtalálhatóak a legkülönfélébb sportok is, mint például a labdarúgás, kosárlabda, amerikai futball, darts, baseball, tenisz, rögbi, röplabda, téli sportok, hogy csak párat említsek. Regisztrálás után fogadhatsz az éppen esedékes mérkőzésekre. Mindenkinek aki szereti a sportot, bátran ajánlom ezt a weblapot.

Rulett ingyen

Rulett ingyen

A rulett népszerű szerencsejáték, amiben arra fogadhatunk, milyen számon kerül nyugalomba a megpörgetett tárcsán elgurított golyóbis. A játék a XVI. században született meg, de származása az ókorig visszanyúlik. Kaszinókat leszámítva manapság a rulett online is kipróbálható, erről a Rulett Online portálon számos cikk olvasható, csakúgy mint a rulett stratégiák leírása és adatok az internetes kaszinók által kínált kedvezményekről. Az oldalon az online rulett ingyen is elérhető.

Rulett játékok

Rulett játékok

Oldalunkon megtalálhatók a legizgalmasabb flash rulett játékok, melyek izgalmas kikapcsolódást kínálnak a rulett és a casino játékok kedvelőinek. Az ingyenes játékok mellet oldalunk segítségével megismerkedhetsz a rulett szabályaival és a legjobb rulett stratégiákkal. Szórakozz ingyen, és érezd az izgalmat, valódi pénz kockáztatása nélkül.

Sportfogadás

Sportfogadás

Kedveled a szerencsejátékokat és a sportot se veted meg? Akkor látogass el hozzánk, mert mi rengeteg stratégia és hír mellett, fórum részleget is kínálunk a sportfogadóknak, így egy-egy meccs előtt akár stratégiai szempontból is kielemezgethetitek a meccset. Rengeteg bővülő stratégiai részlegünk kezdők számára kiváló lehetőség lehet a kezdéshez...

Sportfogadás és tippjáték

Sportfogadás és tippjáték

Tippelj és nyerj! Indíts tippelő profilt és kövess más tippelőket is. A TipsterLabs egy nemzetközi tippjáték oldal, de külön magyar verzióval is rendelkezik. Az oldalon sok magyar tippelő is aktív. Az oldal használata teljesen ingyenes, sőt a tippligáinkban való részvétellel még pénznyereményekkel is gazdagodhatsz. A tippek mellett a legfrissebb sport eredmények, bajnokság, csapat és játékos adatlapok is megtalálhatóak az oldalon. Profi fogadóknak pedig ajánljuk a privát fogadási naplót, amelyben rögzítheted és elemezheted a fogadóirodáknál megtett valós fogadásait. Az oldal teljesen reszponzív, így desktopon és mobil eszközökön is teljes funkcionalitással használható.

Szerencsejáték tippek

Szerencsejáték tippek

Ezen az oldalon alap bevetetést kívánok nyújtani a szerencsejátékokhoz. Célom, hogy tisztázzam, mit jelent a véletlen, a szerencse fogalma, milyen tévhitek kapcsolódnak hozzájuk, milyen hibás, nem működő stratégiákat szoktak a játékosok alkalmazni, és természetesen javaslatokat is szeretnék adni a nyerési esélyeink optimalizálására. Az egyes cikkek külön-külön is olvashatóak, de a teljes kép érdekében hasznos lehet, ha a cikkeket a látogató (legalábbis az elején) sorban olvassa el.

Tuti menü