Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mi hoz szerencsét? képes leírás - Szerencse.tlap.hu
részletek »

Mi hoz szerencsét? - Szerencse.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerencse.tlap.hu » Mi hoz szerencsét?
Keresés
Találatok száma - 7 db
A Feng shui szimbólumai

A Feng shui szimbólumai

A Feng shui sok szimbólumot használ, melyek mindegyike más-más életterületen hoz szerencsét. Nemcsak a lakás díszítésének kialakításában játszanak szerepet, de egyben pozitív energiát is sugároznak.

A lencse

A lencse

A szilveszteri menü elhagyhatatlan eleme a lencseleves vagy lencsefőzelék, ami az új évben sok szerencsét, sok boldogságot, vagy esetleg sok pénzt hoz. Amennyit eszünk, annyit. Mossuk meg a lencsét, majd tegyük fel főni a leveskockás vízben. 15 perc forrás után (vagy ha a vizet elfőtte) vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a curry pasztát és a friss petrezselymet. Ezután pihentessük a keveréket (úgy a legjobb, ha egy estét állni hagyjuk)...

Miért hoz szerencsét a patkó?

Miért hoz szerencsét a patkó?

Patkóutánzatokkal tele a világ - talizmán karkötőn, kulcskarikán, esküvői tortán, üdvözlőlapon, autók belsejében. Vidéken még a valóságos patkókat szegezik kapukra, istállóajtókra. Hajósok olykor árbocukra erősítik, mint Nelson a Viktóriá-ja árbocára, sőt a patkó babonájában osztoznak a taxisofőrök is, mert igyekszenek úgy választani rendszámtáblát, hogy az U, mint a patkó jelképe, rajta legyen. Mindezen alkalmazásában egyet jelent a patkó - védelemmel szolgál, szerencsét hoz. De miért? Itt választ kaphatunk a kérdésre.

Mit üzennek a drágakövek?

Mit üzennek a drágakövek?

A gyémánt a nők legjobb barátja, de azért nem vetnénk meg a smaragdot, a rubint vagy a zafírt sem, ha éppen úgy hozná a sors. A drágakövek nemcsak szépek, de számtalan más erényük is van. Kultúrkörtől és tradícióktól függően szerencsét hozó, energetizáló vagy mágikus hatást tulajdonítanak nekik.

Szerencse-sütemény

Szerencse-sütemény

Ha kínai étterembe megyünk, az étkezés végén apró hold alakú tésztát kapunk, melyet feltörve egy papírkát találunk rövid üzenettel. A süteményt mi választjuk, az üzenet sokszor egyértelmű, másszor titokzatos. A szerencse-sütemény még a 13-14. századból ered, amikor Kína a mongolok fennhatósága alá tartozott.

Szerencseszámok

Szerencseszámok

Útmutató, hogy megtalálja a saját szerencseszámát és hogy alkalmazni tudja egy-egy problémára. A különböző hivatalok folyton egy-egy számmal látják el az embereket, a sors ugyancsak egy számmal látta el az összes embert. Egy szám, ami a legmagasabb tudományok között az atomoknak azt a gyüjteményét jelenti, ami ön, és amelyek mind arra vannak beállítva, hogy azon az emberi vibráción mozogjanak, amit úgy ismerünk - én. Bármit tegyen is a nap bármely órájában, azt kifejezi és képviseli egy szám attól függetlenül, hogy a kitartása, az állhatatossága, a küzdelme, a sikere vagy bukása nyilvánul meg a cselekedeteiben.

Szerencsét hozó fogások

Szerencsét hozó fogások

Az év első és utolsó napja nemcsak a vidám, hangos duhajkodások ideje, de évszázadok óta a legtöbb babona és hiedelem kapcsolódik hozzá. Szerencse, bőség és gazdagság kívántatik. Nincs ez másként az ételekkel sem. Gondosan állítsuk össze a mágikus fogásokat, és együk magunkat szerencsésre!

Tuti menü