Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szerencse képes leírás - Szerencse.tlap.hu
részletek »

Szerencse - Szerencse.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szerencse.tlap.hu » Szerencse
Keresés
Találatok száma - 5 db
A szerencse könyve

A szerencse könyve

Az ember életében fontos szerepe jut a szerencsének. Szinte az élet minden területén jelen kell, hogy legyen, mert a szerencse nélkül minden próbálkozásunk kudarcra van ítélve. A neves francia ezoterikus szerző, Dr. Gérard Encausse felvillantja annak lehetőségét, hogy hogyan tudjuk a szerencsét a mindennapi élet lehetőségei közé megidézni. Segítségül hívva a tenyérelemzést, a szerencsehoroszkópot, a cigányok tarotja és más módszer ismeretét, a sikeres és szerencsés élethez.

A szerencse tanulható

A szerencse tanulható

Szerencseiskola címen jelentős könyv jelent meg a napokban. Dr. Richard Wiseman - az angliai Herfordshire Egyetem pszichológia tanszékének egyik vezetője - három éven keresztül több száz kirívóan szerencsés és kirívóan balszerencsés embert vont tudományos vizsgálat alá. Megállapította, hogy melyek azok a viselkedés- és gondolkodásbeli vonások, amelyek a szerencsés emberekben közösek, s amelyeket ők öntudatlanul használnak. Ezt követően megtanította mindezekre a kirívóan balszerencsés embereket, akik ettől kezdve szerencséssé váltak!

Free Poker Money

Free Poker Money

A Free Poker Money egy promóciós pókeroldal, ahol nagyrészt befizetés nélküli online poker kezdotokéket és ezekhez tartozó leírást találsz. Ezek a bónuszok elsosorban kezdo pókereseknek szólnak, így a látogatók megtalálják a texas hold'em póker szabályait és egy magyar nyelvu tájékoztatót az angol nyelvu pókerszoftverekhez.

Jó szerencsét!

Jó szerencsét!

Megnézzük, a szerencsének mi köze a véletlenhez, és hogy a közvélemény miként vélekedik a szerencsésekről. Hímtagunk és Fortuna randevút adtak egymásnak. Nagy szerencsénkre a szerencse kifejezést sokféle értelemben használhatjuk, de általában akkor nevezünk valakit szerencsésnek, ha az illető számítása ellenére jön létre valami jó, és ha nem szenvedi el azt a rosszat, amire számíthat.

Szerencsével kapcsolatos idézetek

Szerencsével kapcsolatos idézetek

'Szerencse és Siker bennünk vannak. Kell, hogy tartsuk őket: erősen, mélyen. Mihelyt itt benn valami kezd lazulni, engedni, kifáradni, tüstént minden felszabadul körülöttünk, ellenáll, szembeszáll, kivonja magát befolyásunk alól... Akkor jön egyik a másik után, vereség vereségre következik, a az ember elkészül.'

Tuti menü